"Sabina har hng tutar"

Jag har vänner som vet mitt bästa bättre än jag själv.
Sabina gjorde det enda rätta för mig. Vi fikade hos hennes pappa och hängde med hennes småsystrar Elin och Filippa framför datorn. Elin kom Tor riktigt nära på msn och Tor blev stundtals för intim så att Sabina blev tvungen att påminna honom om att Elin faktiskt bara är 6 år. Tor menade att allt utan blöja går att töja och lovade Elin att plocka upp henne på sin cykel och ta hem henne på en hejdundrandes kväll. Elin tyckte att hennes säng var skönare och ville nakenhånglas. Sen frågade Tor om de skulle bli ihop. Elin satte händerna för ansiktet, blev alldeles paff och fick andnöd. Långsamt knappade hon in J-A på tangentbordet och blev alldeles till sig över vilket stort steg hon just tagit. Sabina och jag gick av så mycket som vi skrattade.
Elin påpekade att vi hade tuttar, men ångrade sig snabbt och sa "eller i alla fall Sabina." Jag blev illa berörd och frågade om inte jag hade några. Mjooo, där, sa Elin och pekade någonstans för att inte vara taskig.
Sen gick vi en promenad, tittade på hästar och frös rumporna av oss.
När vi kom hem låg lillebror Jocke, 17 år, i soffan och lekte cool. Han har porrtema med nakna brudar på sin mobiltelefon och tycker att vi är taskiga som mobbar honom över bilderna han tar på sig själv. Sabina säger att han ska vara stolt över sin fina bringa. Sen blev det brottningsmatch för Jocke försökte ta min telefon och jag fick värsta handsvetten så hårt jag kramade den så Sabina hoppade in i leken och fick nästan en blånäsa.
Jag har skrattvärk.

Vi ska helt random åka ett gäng till Berlin för 2 öre tur och retur den 19-21 mars. Det kommer bli naaaaajs.

You tell me
Sabban

Älskare!

2009-02-15 @ 20:14:12
Inte-tor

Kärlek har inte med ålder att göra... :(

2009-02-15 @ 20:17:15
Ida

asso, bäst!

älska elin och tor hah ;D

OCH JOCKE SÅKLART !

xoxo nackas gossipgirl

2009-02-15 @ 20:41:23
URL: http://idakanske.blogg.se/
Sabban

Tor jag vet att jag sa det men jag måste säga att jag ångrat mig. När det gäller en 6åring, som förvisso är väldigt mogen, o en 18åring känns som att det har gått över gränsen!

2009-02-15 @ 22:53:51
Anonym

Sabban du är bara avundsjuk!

2009-02-15 @ 23:05:07

Hej sötnos!

Jag heter
Kom ihåg mig!

E-mail (publiceras ej)

Bloggadress eller hemsideadress

Här är min hälsning

Trackback
RSS 2.0