Dreamer

Det är intressant att se hur läsarantalet bara sjunker för var dag som går. Det är mitt fel. Statistiken lär väl ligga på minus när jag kommer hem igen om mer än en månad. Japp, ni hörde rätt. Jag sitter på båten mot Finland ikväll vilket betyder blogguppehåll mellan 7/7-10/8.

För övrigt har min syster och jag spenderat dagen med älskade mormor som tillhör raggmunkseliten. Jag förstår inte vad hennes hemlighet är till de där delikata godbitarna. Jenny har varit en sväng över med min rosa ögonsten. Kameran. På den finns det massa bilder från "100 år av gemenskap"-festen. De får ni kanske ta del av senare. När jag är hemma igen ni vet. Och så har jag en hel del underbara bilder som blygsamt togs under kvällen hos Emmy. De flesta är på Elias som hjular. Correction: rullar. Hade lovat mig själv att gå ut och springa idag, men vädret tillåter inte. Det är juli, 10 grader och ösregn. Vem är taggad? Inte jag. Men jag lovar att om vädret är bra imorgon när vi kommer fram ska jag ge mig ut och springa. Som jag längtar. Nä, nu blir det att ta ett stort kliv in i duschen och tvätta ur inpackningen som förhoppningsvis gnagt sig in i varenda litet hårstrå och reparerat varenda liten kluven hårtopp under de här ca 24 timmarna den varit i. Så. Gråt inte för mycket nu. Farväl, mina vänner. På återseende.

Typ jag vet inte vad

Näe, nu gör jag ett blogguppehåll tror jag. Det är inte nådigt att vara såhär oaktiv och ouppdaterande. Dagen med Emmy var najs och kvällen spenderades även där med lite kul people. Mest kul var Elias otroliga hjulningar (läs: rullningar på marken) och att han hoppade studsmatta i moppehjälm för att inte ramla av och slå huvudet i staketet. Gårkvällen var galet najs den med. Jennys föräldrar hade barty (för att citera allas vår Sunes lillebror Håkan). Jag diggar att Lena sa till mamma att jag hade gjort en gymnastikövning, som hon kallade det, på golvet och att alla vuxna hade börjat applådera och jubla. Det var någon rysk övning. Haha. Vadå rysk? Var kommer det ifrån? Jag har nog en del att berätta om igår. Men det mesta kan ju hållas för sig själv. Det var kul iaf. Jädrans roligt. Känns som ett bra avslut på tiden innan Finland. Imorgon åker jag ju, vet ni. Och jag blir borta hela fem veckor för att bara vara. Det är så skönt och jag längtar. Nu ska jag packa. Har knappt börjat. Kasst, Emma. Och så överväger jag fortfarande om jag ska gå på spinningen idag eller om jag ska ta en långprommis. Det är svårt val. Spinningen är ju min sista chans till hård träning innan Finland. Där blir det nog mest lek och plask och jogging i skogen och långpromenader. Och så känner jag nu igen hur totalt osammanhängande det här inlägget är, så det är nog bäst att sluta. Jag säger hejdå imorgon innan jag åker. PUSS BABES.

Jenny och Philip! Jag behöver min kamera. Om ni läser det här, ring mig eller svara på mitt sms!

Going down

Idag har jag
1. Solat med min syster
2. Läst ut en bok
3. Börjat på en ny bok
4. Sprungit några kilometer i skogen
Snart är det middag och imorgon ska jag träffa min vän Emmy aka Bemmis#2.

Har ni märkt hur tråkig min blogg har blivit såhär i sommartider?
Jag ska repa mig, det har ni mitt ord på.


Flyga drake

Jag gick upp "tidigt" idag. För Jennifers skull. Det gällde att spendera så många minuter det gick på vår sista tid ihop innan skolstart. Nu är hon borta med vinden. På väg till England för att återuppleva saker. Och här sitter jag. Ensam. Jag har dödligt tråkigt. Solen gömmer sig bakom molnen och sola är väl det sista man kan göra. Jag har inget intressant att skriva och märk väl att det är enbart för att vara trogen min blogg jag publicerar inlägg just nu. Datorn bjuder bara på tråkigheter dessvärre. Jag har tröttnat för idag. Bye babes, nu sätter jag mig med en bok och sedan blir det bio. Ni hör av mig senare idag eller imorgon beroende på humör. Sorry.


Sex and the City

Imorgon ska min syster och jag på bio. Jag har ju 5 gratisbiljetter att utnyttja av olika anledningar. Sex and the City blir det och jag offrar en av biljetterna till min syster. Hur söt är inte jag på en skala?


När Stockholm kysser mig på kinden

Idag har jag
1. Köpt nio böcker
2. Köpt nya skor
3. Ätit så mycket sushi så det skulle kunna mätta barnen i Afrika
4. Tagit långprommis
5. Sett på Allsång
Malin deltog i samtliga aktiviteter.
Nu ska jag ta en blöt dusch!
PUSS

RSS 2.0